Advertisement

Αεκ Αρησ 6-0 - AJAX AEK pregame Champions League 1994 95 | Doovi : Ο ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ παοκ, άρης και αεκ εξασφάλισαν ένα.

Αεκ Αρησ 6-0 - AJAX AEK pregame Champions League 1994 95 | Doovi : Ο ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ παοκ, άρης και αεκ εξασφάλισαν ένα.. Live streaming* σε επιλεγμένους αγώνες και cash out*! Με αυτό το αποτέλεσμα ο άρης τερμάτισε τρίτος στο πρωτάθλημα, τερματίζοντας στους 61 βαθμούς. Η αεκ είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και αρκετά καλές στιγμές με κορυφαία το δοκάρι του τσιγκρίνσκι στο 37'. Η αεκ μπήκε πιο ορεξάτα στο ματς και απείλησε μόλις στο 2' με καλό σουτ του μάνταλου μέσα από την περιοχή αλλά ο κουέστα ήταν σε ετοιμότητα. Έναν μίνι απολογισμό έκανε ο άκης μάντζιος σε δηλώσεις του, λέγοντας:

*10η αγωνιστική των πλέι οφ της σούπερ λιγκ. Με φανερή την κούραση, αεκ και άρης έμειναν στην «λευκή» ισοπαλία στο οακα. Με τη νίκη, τα γκολ και τον τάνκοβιτς. Το πρώτο ημίχρονο προσέφερε πέντε ευκαιρίες των γηπεδούχων και δυο των φιλοξενουμένων, σε αντίθεση με. Η αεκ έφτασε πιο κοντά στην νίκη, αλλά οι φιλοξενούμενοι τελειώνουν την σεζόν πιο ψηλά στην βαθμολογία.

1998 - 99 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ 0-1 ( SUPER SPORT ) | Doovi
1998 - 99 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ 0-1 ( SUPER SPORT ) | Doovi from i.ytimg.com
Live streaming* σε επιλεγμένους αγώνες και cash out*! Ο ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ παοκ, άρης και αεκ εξασφάλισαν ένα. Η αεκ είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και αρκετά καλές στιγμές με κορυφαία το δοκάρι του τσιγκρίνσκι στο 37'. Αεκ και άρης πήγαν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια, ωστόσο αν κάποια ομάδα έπρεπε να προηγείται αυτή ήταν η ένωση, η οποία είχε τον έλεγχο του ματς στο μεγαλύτερο διάστημα των πρώτων 45 λεπτών και αρκετές καλές στιγμές στην τελική τρίτη, ωστόσο δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί. Смотреть видео αεκ αρησ 6 0 1998 99 λειπουν τα 3 τελευταια γκολ на v4k бесплатно. Με φανερή την κούραση, αεκ και άρης έμειναν στην «λευκή» ισοπαλία στο οακα. Στο άλλο ματς στην αθήνα, αεκ και άρης δεν κατάφεραν να βρουν τέρμα. Με τη νίκη, τα γκολ και τον τάνκοβιτς.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο άρης τερμάτισε τρίτος στο πρωτάθλημα, τερματίζοντας στους 61 βαθμούς.

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Live streaming* σε επιλεγμένους αγώνες και cash out*! 44.000€ εγγυημένες* στην 5η περίοδο της novileague! Μια συνάντηση που θα μπορούσε να είναι και η τελευταία Η αεκ μπήκε πιο ζεστά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και προηγήθηκε με δυο καλάθια των lojeski και macon. Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Η αεκ μπήκε πιο ορεξάτα στο ματς και απείλησε μόλις στο 2' με καλό σουτ του μάνταλου μέσα από την περιοχή αλλά ο κουέστα ήταν σε ετοιμότητα. Κίνηση μελισσανίδη που προδίδει εξελίξεις με χιμένεθ στην αεκ! Η άμυνα της ένωσης βελτιώθηκε αισθητά και έτσι πέρασε μπροστά στο σκορ με. Eιδήσεις, σχόλια για την αεκ, τον αθλητισμό, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πολιτική, κοινωνία και ό,τι άλλο θες! Με φανερή την κούραση, αεκ και άρης έμειναν στην «λευκή» ισοπαλία στο οακα. Με τη νίκη, τα γκολ και τον τάνκοβιτς. Смотреть видео αεκ αρησ 6 0 1998 99 λειπουν τα 3 τελευταια γκολ на v4k бесплатно.

Live streaming* σε επιλεγμένους αγώνες και cash out*! Η αεκ είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και αρκετά καλές στιγμές με κορυφαία το δοκάρι του τσιγκρίνσκι στο 37'. 44.000€ εγγυημένες* στην 5η περίοδο της novileague! Κίνηση μελισσανίδη που προδίδει εξελίξεις με χιμένεθ στην αεκ! Eιδήσεις, σχόλια για την αεκ, τον αθλητισμό, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πολιτική, κοινωνία και ό,τι άλλο θες!

Μαρτίνς για ΟΑΚΑ: «Καλύτερα στη... Λαμία» | Filathlos.gr ...
Μαρτίνς για ΟΑΚΑ: «Καλύτερα στη... Λαμία» | Filathlos.gr ... from filathlos.gr
Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Αεκ και άρης πήγαν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια, ωστόσο αν κάποια ομάδα έπρεπε να προηγείται αυτή ήταν η ένωση, η οποία είχε τον έλεγχο του ματς στο μεγαλύτερο διάστημα των πρώτων 45 λεπτών και αρκετές καλές στιγμές στην τελική τρίτη, ωστόσο δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί. Γενικότερα, η εμφάνισή του ήταν εξαιρετική και ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές για να κρατήσει το μηδέν ο άρης και να πάρει την τρίτη θέση. Με φανερή την κούραση, αεκ και άρης έμειναν στην «λευκή» ισοπαλία στο οακα. Βρείτε το πρόγραμμα της ομάδας αεκ, τους επόμενους αγώνες αλλά και όλα τα προγραμματισμένα ματς της τρέχουσας σεζόν της ομάδας αεκ. 44.000€ εγγυημένες* στην 5η περίοδο της novileague! Смотреть видео αεκ αρησ 6 0 1998 99 λειπουν τα 3 τελευταια γκολ на v4k бесплатно. Η αεκ υποδέχεται τον αρη στο οακα για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των play off της superleague, με τον νικητή να καταλαμβάνει την τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Γενικότερα, η εμφάνισή του ήταν εξαιρετική και ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές για να κρατήσει το μηδέν ο άρης και να πάρει την τρίτη θέση.

Με φανερή την κούραση, αεκ και άρης έμειναν στην «λευκή» ισοπαλία στο οακα. Η αεκ είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και αρκετά καλές στιγμές με κορυφαία το δοκάρι του τσιγκρίνσκι στο 37'. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Αεκ και άρης πήγαν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια, ωστόσο αν κάποια ομάδα έπρεπε να προηγείται αυτή ήταν η ένωση, η οποία είχε τον έλεγχο του ματς στο μεγαλύτερο διάστημα των πρώτων 45 λεπτών και αρκετές καλές στιγμές στην τελική τρίτη, ωστόσο δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί. Με αυτό το αποτέλεσμα ο άρης τερμάτισε τρίτος στο πρωτάθλημα, τερματίζοντας στους 61 βαθμούς. Με τη νίκη, τα γκολ και τον τάνκοβιτς. Η άμυνα της ένωσης βελτιώθηκε αισθητά και έτσι πέρασε μπροστά στο σκορ με. Ο τάσος τσατάλης γράφει για το σουρεάλ φινάλε της σεζόν για την αεκ, το οποίο είναι ασορτί με όλο το προηγούμενο διάστημα. *10η αγωνιστική των πλέι οφ της σούπερ λιγκ. Eιδήσεις, σχόλια για την αεκ, τον αθλητισμό, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πολιτική, κοινωνία και ό,τι άλλο θες! «όλοι θέλουμε την τρίτη θέση». Το πρώτο ημίχρονο προσέφερε πέντε ευκαιρίες των γηπεδούχων και δυο των φιλοξενουμένων, σε αντίθεση με. Η αεκ έφτασε πιο κοντά στην νίκη, αλλά οι φιλοξενούμενοι τελειώνουν την σεζόν πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Λίγο αργότερα, ο παοκ απάντησε με ένα τρίποντο του τurner και ένα hook του κακλαμανάκη. 44.000€ εγγυημένες* στην 5η περίοδο της novileague! Live streaming* σε επιλεγμένους αγώνες και cash out*! Η άμυνα της ένωσης βελτιώθηκε αισθητά και έτσι πέρασε μπροστά στο σκορ με. Με φανερή την κούραση, αεκ και άρης έμειναν στην «λευκή» ισοπαλία στο οακα.

«Τρελαίνει» κόσμο η Τενερίφη του Μπόγρη: «Άλωσε» τη Μάλαγα ...
«Τρελαίνει» κόσμο η Τενερίφη του Μπόγρη: «Άλωσε» τη Μάλαγα ... from filathlos.gr
Το πρώτο ημίχρονο προσέφερε πέντε ευκαιρίες των γηπεδούχων και δυο των φιλοξενουμένων, σε αντίθεση με. 44.000€ εγγυημένες* στην 5η περίοδο της novileague! Η αεκ είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και αρκετά καλές στιγμές με κορυφαία το δοκάρι του τσιγκρίνσκι στο 37'. «ήταν σίγουρα μια δύσκολη χρονιά, αλλά τέλειωσε εξαιρετικά. Με φανερή την κούραση, αεκ και άρης έμειναν στην «λευκή» ισοπαλία στο οακα. Κίνηση μελισσανίδη που προδίδει εξελίξεις με χιμένεθ στην αεκ! Ο ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ παοκ, άρης και αεκ εξασφάλισαν ένα. Live streaming* σε επιλεγμένους αγώνες και cash out*!

Κίνηση μελισσανίδη που προδίδει εξελίξεις με χιμένεθ στην αεκ!

«ήταν σίγουρα μια δύσκολη χρονιά, αλλά τέλειωσε εξαιρετικά. Με τη νίκη, τα γκολ και τον τάνκοβιτς. Eιδήσεις, σχόλια για την αεκ, τον αθλητισμό, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πολιτική, κοινωνία και ό,τι άλλο θες! Η αεκ υποδέχεται τον αρη στο οακα για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των play off της superleague, με τον νικητή να καταλαμβάνει την τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Live streaming* σε επιλεγμένους αγώνες και cash out*! Το πρώτο ημίχρονο προσέφερε πέντε ευκαιρίες των γηπεδούχων και δυο των φιλοξενουμένων, σε αντίθεση με. Η αεκ είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και αρκετά καλές στιγμές με κορυφαία το δοκάρι του τσιγκρίνσκι στο 37'. Έναν μίνι απολογισμό έκανε ο άκης μάντζιος σε δηλώσεις του, λέγοντας: Γενικότερα, η εμφάνισή του ήταν εξαιρετική και ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές για να κρατήσει το μηδέν ο άρης και να πάρει την τρίτη θέση. Η αεκ μπήκε πιο ζεστά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και προηγήθηκε με δυο καλάθια των lojeski και macon. Μια συνάντηση που θα μπορούσε να είναι και η τελευταία Μία θέση πιο κάτω η ένωση που έχασε την ευκαιρία να τον προσπεράσει, σ΄αυτήν τη 10η και τελευταία αγωνιστική των play off της. Ο ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ παοκ, άρης και αεκ εξασφάλισαν ένα.

Με φανερή την κούραση, αεκ και άρης έμειναν στην «λευκή» ισοπαλία στο οακα αεκ αρησ. Eιδήσεις, σχόλια για την αεκ, τον αθλητισμό, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πολιτική, κοινωνία και ό,τι άλλο θες!

Posting Komentar

0 Komentar